Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Theepotten Online

Wij zijn met trots een echte thee expert. Via onze vergelijkingswebshop kun je gemakkelijk honderden thee gerelateerde artikelen online vergelijken en kopen. Deze artikelen bieden we niet zelf aan. Je koopt alle thee gerelateerde artikelen via onze site bij één van de aangesloten shops. Echt alles hebben we te koop. Denk aan waterkokers, theepotten, koffiepotten, thee-eieren, serviesgoed, high tea producten, mokken, glazen, gieters, accessoires en artikelen die leuk zijn om als cadeau weg te geven. Kortom, genoeg voor iedereen die graag thee drinkt of een artikel aan een echte liefhebber van thee wil geven. 

Het online kopen van thee artikelen

Thee gerelateerde artikelen kopen via het internet was dus nog nooit zo gemakkelijk. Theepotten kopen, waterkokers kopen, serviesgoed kopen of glazen of mokken kopen kan tegenwoordig allemaal online. Hiervoor hoef je zeker niet naar de winkel. Ten opzichte van een winkel heeft onze website veel voordelen. Ga je in een winkel op zoek naar bijvoorbeeld een theepot of een waterkoker, dan kom je er meestal geen tientallen tot honderden tegen. Dat is een ander verhaal als je op onze website gaat kijken. Wij hebben een bijzonder breed aanbod met thee artikelen. Dat maakt het gemakkelijk om prijzen te vergelijken. In een winkel is het prijzen vergelijken natuurlijk een stuk lastiger. Bovendien weet je niet direct of je te maken hebt met een goed product. Online kun je reviews van andere mensen lezen en zo kom je te weten of het een goed product betreft. 

Aanbod

Zoals aangegeven is ons aanbod breed. Alleen al als het om glazen en mokken gaat is er veel keus. Van dubbelwandige theeglazen tot enkelwandige theeglazen en van mokken tot tea for one glazen. Dit soort glazen zijn echt een musthave voor een echte theedrinker. Je kunt de prijsfilter gebruiken op een categoriepagina voor het vinden van het voordeligste artikel. 

Wil je graag een high tea organiseren met je vriendinnen? Met de artikelen die je via onze site kunt kopen is dat eenvoudig. Je hebt om een geslaagde high tea te organiseren een taartplateau nodig, een gebaksbordje en etagères. Naast natuurlijk de glazen en mokken. We hebben ook diverse artikelen op de pagina high tea die het bakken van kleine cakejes of muffins mogelijk maken. Denk aan gekleurde vormpjes, deegrollers of een bakmat. Allemaal onmisbaar voor een eigen georganiseerde high tea. Om het thee drinken aangenaam te maken kun je rondkijken op de overige pagina, waar je terecht kunt voor filters, thee-eieren of robuuste theepotten.

Hoe werkt onze site?

Het kopen van een artikel via onze site is buitengewoon eenvoudig. Eerst zoek je een gewenst artikel. Dat kan door de zoekfunctie te gebruiken, maar je kunt ook altijd zelf en dus zonder de zoekfunctie op zoek gaan naar een artikel. Hierna kijk je naar het aanbod en kies je een gewenst artikel uit. Je wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de webshop waar het artikel wordt aangeboden. Hier kun je het artikel afrekenen en daarna krijg je per mail een bevestiging. Het is afhankelijk van de webshop waar je het artikel koopt, maar meestal kun je het artikel binnen een aantal werkdagen thuis verwachten. Wil je zeker weten dat je een goede koop doet? Kijk dan altijd naar de reviews die je online kunt vinden. 

Onze 4 meest bekeken artikelen

Clayre & Eef Tea for One 460 ml Groen Beige Porselein Bloemen Theepot

Clayre & Eef Tea...

 
Prijs: € 36.70

Landelijk groen beige porseleinen tea for one met opdruk van roze bloemen van het merk Clayre & Eef. De afmeting is 16x15x14 cm. Bestel Clayre & Eef Tea for One 460 ml Groen Beige...

Product infoNaar webshop
FonQ.nl
Viva Scandinavia Lucas Theepot RVS 1.1 Liter Zilverkleurig

Viva Scandinavia...

 
Prijs: € 45.99

Viva Scandinavia Lucas Theepot RVS 1.1 Liter Zilverkleurig Bestel Viva Scandinavia Lucas Theepot RVS 1.1 Liter Zilverkleurig online bij fonQ. Alle Viva Scandinavia Thee en...

Product infoNaar webshop
FonQ.nl
Theepot Boerderijdieren servies

Theepot...

 
Prijs: € 27.95

Theepot met prachtige Boerderijdieren print erop. Past natuurlijk geweldig in een natuurlijke omgeving.

Product infoNaar webshop
DecoAction.nl
Viva Scandinavia Lauren Theepot Groot 1.2 Liter Wit Porselein

Viva Scandinavia...

 
Prijs: € 38.99

Viva Scandinavia Lauren Theepot Groot 1.2 Liter Wit Porselein Bestel Viva Scandinavia Lauren Theepot Groot 1.2 Liter Wit Porselein online bij fonQ. Alle Viva Scandinavia Thee en...

Product infoNaar webshop
FonQ.nl